• -

Ανανέωση συνεργασίας ΑΟΚ Βεροίας με την εταιρεία παροχής ενέργειας NRG

Το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση για μία ακόμη χρονιά της συνεργασίας με μία από τις κορυφαίες εταιρίες ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Η εταιρεία NRG είναι και επίσημα ο ΜΕΓΑΣ χορηγός του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Βέροιας και για την περίοδο 2018 -2019.
Η εταιρεία NRG έχει μπει πολύ δυναμικά στον χώρο της ενέργειας και σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης για τη χώρα μας προσφέρει προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τη μείωση των εξόδων κάθε Ελληνικού σπιτιού αλλά και κάθε επιχείρησης.
Το Δ.Σ. του ΑΟΚ Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Εταιρία NRG αλλά και τη διεύθυνση του τμήματος Marketing για την άψογη συνεργασία που είχαν την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018 αλλά και τη σημαντική τους συμβολή στη φετινή παρουσία του συλλόγου στη Γ Εθνική για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ευχόμαστε πολλές και εξαιρετικές επαγγελματικές και επιχειρηματικές επιτυχίες στο μέλλον και είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας θα είναι κάτι παραπάνω από εποικοδομητική.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. Βέροιας


Ακολουθήστε μας!