• -

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη για τον ΑΟΚ επί των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη πέτυχε η ομάδα της Βέροιας με σκορ 70-67. Αν και η ομάδα της Βέροιας ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα σε κανένα σημείο δεν παράτησε το παιχνίδι και δίνοντας ψυχή και σώμα μέσα στο παρκέ κατάφερε στο τέλος να πάρει την νίκη. Με έναν Κασαμπαλή να βάζει 12 πόντους, κάποιους από αυτούς σημαντικούς, αλλά βασικά να σκεπάζει τα καλάθια σε άμυνα και επίθεση και τους Γκανά με 20 πόντους και Τρομπούκη 15 να δίνουν τα πάντα σε επίθεση και άμυνα έφτασαν στη νίκη έχοντας άξιους συμπαραστάτες όλους τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες της ομάδας που είχαν πραγματικά πάθος και δίψα για την νίκη!!! Αυτή η ομάδα θα «πουλήσει» ακριβά το τομάρι της και σίγουρα αξίζουν πολλά μπράβο σ’αυτά τα παιδιά!!! Επόμενο παιχνίδι του ΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή 24/3 στο Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό.

 

ΑΟΚ Βέροιας (Ταγκίδης): Τρομπούκης 15(1), Στοϊτσης, Ντουλαβέρης 4, Γκανάς 20(3), Γιοβανόπουλος, Καραϊσαρίδης, Ιωαννίδης 9(3), Κασαμπαλής 12, Καραθανάσης 3(1), Χαραλαμπίδης 7.

Μαντουλίδης(Νικολαϊδης Ι.-Καραμανώλης): Σίμογλου 5, Νικολαϊδης 20(1), Τάκης 4, Μπέλλος 7, Ρεφατλλάρι, Ψαθάς, Ντίαθ 11, Καλόγηρος 12, Φόρογλου 2, Λαγός 6(2), Μαλανδρής, Καναγκίνης

 


Ακολουθήστε μας!