• -

Πρεμιέρα του ΑΟΚ Βέροιας στη Γ Εθνική (δηλώσεις Βασίλη Γκανά)

Τζάμπολ για τη Γ Εθνική την προσεχή Κυριακή (15/10) και ο ΑΟΚ Βέροιας επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια σε μια εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα, μετά από 45 ημέρες προετοιμασίας και αρκετές φιλικές αναμετρήσεις, είναι απόλυτα έτοιμη για τη νέα πρόκληση στην ιστορία της, αγωνιζόμενη στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής μαζί με πολύ ποιοτικές αλλά ταυτόχρονα ιστορικές ομάδες.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή 15/10 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάρας στα Τρίκαλα, εκεί όπου οι «λύκοι» θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Ίκαρο, που κέρδισε την άνοδο στη Γ Εθνική μετά την αποχώρηση της ομάδας των Φαρσάλων (θα συμμετέχει τελικά στη Β Εθνική).

Οι Ημαθιώτες προετοιμάστηκαν κατάλληλα για τον αυριανό αγώνα, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και τραυματισμούς, με την αποστολή να ξεκινά το πρωί της Κυριακής για την πόλη της Θεσσαλίας.

Δηλώσεις Βασίλη Γκανά για την πρεμιέρα :

«Ξεκινά μια διαφορετική σεζόν, με περισσότερες απαιτήσεις και δυσκολίες. Η ομάδα ενισχύθηκε, κάναμε μια γεμάτη προετοιμασία η οποία ολοκληρώθηκε με μια σειρά από δυνατά φιλικά με ομάδες μεγαλύτερης δυναμικής. Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στις υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής στα Τρίκαλα.

Να ευχηθώ καλή χρονιά και στο συμπολίτη Φίλιππο Βέροιας για τον οποίο εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του. Προσωπικά θεωρώ μεγάλη επιτυχία που η πόλη μας εκπροσωπείται από δύο σωματεία σε Εθνικές κατηγορίες και αυτό είναι ένας σοβαρός λόγος ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας να στηρίξει διπλά αυτή τη προσπάθεια!

Καλή μπασκετική χρονιά σε όλους μακριά από τραυματισμούς! Σας περιμένουμε στο γήπεδο!»

φωτ. εξωφύλλου από trikalaola.gr


Ακολουθήστε μας!