Προπονητές

Κασιμίδης Ιωάννης – Υπεύθυνος ακαδημιών

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Αθλητής στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών από το 1982 έως το 1995. Προπονητής του Ανδρικού τμήματος στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών μετά το 1995 μέχρι και το 2014. Προπονητής Α’ κατηγορίας Γ. Γ. Αθλητισμού. Προπονητής και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών από ιδρύσεώς της (1995). Παράλληλα έχει εργασθεί και σε άλλες ομάδες στη Θεσ/νίκη, Βέροια και Κιλκίς.
Από το 2000-2006 καθώς επίσης και τις αγωνιστικές περιόδους 2013-2018 είναι Περιφερειακός προπονητής Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. λαμβάνοντας μέρος σε όλα τα Διεθνή CAMP της Ε.Ο. Καλαθοσφαίρισης Μικρών ηλικιών.

 

Ταγκίδης Ιωάννης – Υπεύθυνος ακαδημιών

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973. Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στον Φίλιππο Βέροιας όπου και κατέκτησε την 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με την παιδική ομάδα και την 1η θέση στον πίνακα των σκόρερ του πανελληνίου πρωταθλήματος. Έχει χριστεί διεθνής με την εθνική παίδων και εφήβων. Με την ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας αγωνίστηκε για χρόνια στη Β΄ και Γ΄ εθνική κατηγορία. Από το 2002 είναι στη ομάδα του ΑΟΚ κατακτώντας την άνοδο στη Γ΄ εθνική κατηγορία το 2004 σαν παίκτης, και το 2017 ξανά την άνοδο στη Γ΄ εθνική από το πόστο του γενικού αρχηγού.

 

Τούσας Θωμάς – Τεχνικός σύμβουλος

Γεννήθηκε στην Βέροια το 1968. Είναι καθηγητής Φ.Α. και μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. από το 1993. Έπαιξε στον Φίλιππο, την Γ.Ε.Β. και το ΔΕΛΑΣΑΛ και ασχολήθηκε με την προπονητική από το 1986. Δούλεψε σε όλα τα επίπεδα προπονητικής από ηλικιακές κατηγορίες έως την Α1. Στην πολύχρονη πορεία του εργάστηκε με πολλούς αθλητές και συνεργάστηκε με αξιόλογους προπονητές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αθλήματος στην χώρα μας. Στην Βέροια επέστρεψε το 2003 και από το 2005 προπονεί τμήματα του συλλόγου. Από το 2012 είναι υπεύθυνος στις Ακαδημίες των Λύκων.

 

Καπνάς Κώστας – Προπονητής εφηβικού – ακαδημιών

Γεννήθηκε στη Βέροια το 1995 και είναι «γέννημα θρέμμα» αθλητής του συλλόγου. Αγωνίζεται στον σύλλογο από το 2006. Έχει κατακτήσει σαν αθλητής 2 φορές το παιδικό πρωτάθλημα 2009-11, σαν άντρας όλες τις ανόδους της ομάδας από το Β΄ τοπικό ως την Γ΄ Εθνική και την εκτίμηση όλων των αντιπάλων. Είναι για 5η συνεχόμενη χρονιά προπονητής στις υποδομές του συλλόγου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. με την παιδική ομάδα.

 

Ιωαννίδου Γεωργία – Προπονήτρια ακαδημιών

 

Γεννήθηκε στην Βέροια το 1993 και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ. Ως αθλήτρια έπαιξε στον Φίλιππο (με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α2) και στον Α.Ο.Κ. Βέροιας. Εργάζεται για 4η συνεχόμενη σεζόν στην Ακαδημία του συλλόγου με μεγάλη επιτυχία. Ως προπονήτρια του συλλόγου έφερε την ομάδα κορασίδων στο final-four της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το 2016-17.

 

 

Κελεπούρη Λυδία – Προπονήτρια ακαδημιών

 

Γεννήθηκε στην Βέροια το 1992 και είναι πτυχιούχος οπτικός. Προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου όπου και αγωνίστηκε. Χρίστηκε διεθνής με την εθνική κορασίδων και νεανίδων και κατέλαβε με τον Α.Ο.Κ. την 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων το 2008. Θα εργαστεί φέτος για δεύτερη χρονιά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.


Ακολουθήστε μας!